Casa Vita hout je gezond

Een groene omgeving waar je gelukkig en gezond kunt leven, waar je samen met de buurt zorgt voor en uitkijkt naar een ander. Geen utopie, maar een bijzonder nieuwbouwproject waar mens en natuur samenkomen en waar houtbouw zorgt voor een aangename woonomgeving.

Dit project bestaat uit bijna 100 koop- en (sociale)huurappartementen verdeeld over twee bouwdelen van drie en vier woonlagen. Kleinschalig, met fraaie vormen, bedoeld voor starters, senioren en eenieder die hunkert naar de charme en ambiance van het wonen in een groene en dorpse setting. Er wordt een parkachtige woonomgeving gecreëerd die goed aansluit op de buurt. Met ruim ingerichte groenstroken voorzien van toegankelijke looproutes en twee heerlijke binnentuinen. Er komen ontmoetingsruimtes waarmee het karakter van dorps wonen en ‘samen met de buurt’ wordt versterkt.

Casa Vita wordt niet alleen de ideale woonplek waar je rust en ruimte terugvindt. Het is ook de ideale woonplek met het oog op levensloopbestendigheid, waardoor je in Casa Vita kunt blijven wonen als je vitaliteit afneemt of zorgbehoefte toeneemt.

Ook voor gezelligheid hoef je niet ver te zoeken. Op enkele wandelminuten sta je in het centrum van Pijnacker. Op zoek naar iets meer reuring? Dan ben je in een mum van tijd in één van de bruisende omliggende steden; Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer.


Lees verder