Op 28 mei 2020 heeft de gemeenteraad besloten de locatie Groen van Prinstererlaan te (her)ontwikkelen met een kindcentrum Schatkaart en Casaschool. Naast nieuwe onderwijs- en kinderopvangvoorzieningen, komt er ook een sportaccommodatie voor het bewegingsonderwijs. Via deze nieuwsbrief nodigen we u graag uit voor een (digitale) informatieavond.

Laat u informeren tijdens de (digitale) informatieavond

In de periode 14 tot en met 23 december 2020 konden betrokkenen via een korte vragenlijst input leveren voor de uitwerking van de ruimtelijke kaders voor het project Nieuwbouw scholen Pijnacker-Noord. De ontvangen reacties hebben we zoveel als mogelijk meegenomen in de uitwerking van de (concept) ruimtelijke kaders. Naast uw input bepalen het beleid van de gemeente, de kwaliteiten van het gebied en diverse onderzoeken voor een groot deel deze kaders.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de (concept)kaders. Wanneer deze gereed zijn nemen we u graag mee in de gemaakte keuzes en afwegingen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw vragen en opmerkingen. We nodigen u daarom graag uit voor een digitale informatieavond op 25 februari, 2 maart of 3 maart van 19:30 tot 21:00 uur. Mail uw gewenste datum en 2e voorkeur uiterlijk 21 februari naar ikcpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl. U ontvangt van ons een bevestiging met de datum waarop wij u verwachten. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons een mail met een link naar de bijeenkomst en praktische informatie.

Inhoud van deze avond

Deze avond bespreken wij de ruimtelijke kaders met u. Dit zijn de kaders en criteria waar de bebouwing en de inrichting van de openbare ruimte (minimaal) aan moet voldoen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan bouwhoogte, groen, water en parkeren. Let op: onderwerpen zoals de indeling van het gebouw, de klaslokalen en speeltoestellen komen dus niet aan bod. Deze onderwerpen horen bij het bouwplan en pakken de scholen zelf op. 

Na afloop van de laatste informatieavond delen wij de gedeelde informatie ook via onze website:
www.pijnacker-nootdorp.nl/ikcpijnackernoord

Liever telefonisch contact?

Is het voor u niet mogelijk om aan te sluiten bij een digitale bijeenkomst, maar gaat u wel graag in gesprek over de (concept)kaders voor dit project? Dan is het mogelijk om een telefonische afspraak te maken. Op 2 maart tussen 15.00 uur en 17.00 uur en op 4 maart tussen 11.00 uur en 13.00 uur hebben we een telefonisch spreekuur. Mail uw voorkeursdatum naar ikcpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl. U ontvangt van ons een bevestiging en een tijdstip waarop wij u bellen.

Categories:

Tags:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *